Paasberg 121

Capelle aan den IJssel, Oostgaarde

2 kamers | 63 m2 | Appartement

€ 239.000,- k.k.
Maandlasten: € 816,92 per maand
Maandlasten berekenen

Woningomschrijving

Op zoek naar een woning vrij in te delen 2-kamer woning? In de bekende "Bergen Buurt" van Capelle aan den IJssel? Met een ruim balkon, eigen afgesloten parkeerplaats en afzonderlijke berging? Kom dan eens kijken bij dit 2-kamer appartement op de eerste verdieping van een in 2003 gerenoveerd appartementencomplex met grote woonkamer, een ruime slaapkamer, nette eenvoudige keuken en badkamer en een ruim balkon op het zuid-westen.

Indeling
Entree, hal met meterkast en kast met opstelling van de CV-ketel. Vanuit de hal kom je in de grote woonkamer met aan de voorzijde van de woning toegang tot het ruime balkon welke toegankelijk is door middel van twee schuifpuien. De woonkamer geeft je toegang tot de open keuken met keukenblok in wandopstelling met diverse onder- en bovenkasten. Vanuit de woonkamer is via de tweede hal de ruime slaapkamer en badkamer te bereiken. Vanuit de slaapkamer is ook het balkon te bereiken via een schuifpui. De eenvoudige maar nette badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met spiegel, toilet en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1978;
- gelegen op eigen grond;
- appartementencomplex is geheel gerenoveerd in 2003;
- actieve VvE met maandelijkse bijdrage van €169,-
- verwarming en warm water middels CV-combiketel intergas;
- de "Bergenbuurt" is sinds 2010 een beschermd stads-/dorpsgezicht vanwege de stedenbouwkundige architectuurhistorische en typologische waarde;
- eigen overdekte parkeerplaats in afgesloten parkeergarage met automatisch op afstand te bedienen roldeur;
- uitvalswegen richting de A16/A20;
- Zelfbewoningsplicht 2 jaar van toepassing;
- Koopzeker label van toepassing;
- Betreft ex-huurwoning, projectnotaris van toepassing;
- oplevering in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden".

Gebruiksoppervlakte woningen
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Soort woning Appartement
Oppervlakte 63 m2
Inhoud 180 m3
Aantal kamers 2
Bouwjaar 1977

Neem contact op over deze woning

Makelaar

Ooms Capelle
Kanaalweg
2903 LR, Capelle aan den Ijssel

Toon telefoonnummer