Wilgenhoek 64

Capelle aan den IJssel, Schenkel

3 kamers | 69 m2 | Appartement

€ 179.000,- k.k.
Maandlasten: € 611,84 per maand
Maandlasten berekenen

Woningomschrijving

Fantastisch vrij uitzicht vanaf dit op de 4e verdieping gelegen 3 kamer appartement met balkon op het zonnige zuidwesten, berging in de onderbouw, voldoende gratis parkeergelegenheid en supermarkt om de hoek.

Indeling:

Begane grond: Afgesloten centrale entree met bellentableau, brievenbussen, containerruimte, trapopgang en toegang naar de bergingen en lift.

6e verd.:

Entree, hal afm. ca. 2.09x1.39/0.98, meterkast, tussenhal afm. ca. 3.35x1.21 met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer afm. ca. 5.70x3.68, de zijkamer afm. ca. 3.68x2.46 met toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon afm. ca. 3.93x1.23, een slaapkamer aan de voorzijde van het appartement afm. ca. 4.15x2.46. De keuken afm. ca. 3.00x2.50 aan de voorzijde van de woning is voorzien van een standaard wit keukenblok met 4 boven- en 4 onderkasten en een vaste inpandige bergkast met wasmachine- of vaatwasmachine aansluiting. Badkamer afm. ca. 2.70x1.37/0.95 voorzien van douche, wastafel, spiegel met planchet en antracietkleurige vloer, separate toiletruimte afm. ca. 1.10x0.75 met fonteintje.

Bijzonderheden:

- bouwjaar ca. 1971
- Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen
- Separate berging in de onderbouw
- verwarming door middel van blokverwarming
- geen warmwatervoorziening in de woning
- bijdrage VvE € 102,48 per maand exclusief voorschot stookkosten)
- jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
- lift aanwezig
- intercom aanwezig
- de woning is een voormalige huurwoning
- er rust een zelfbewoningsplicht van 2 jaar op de woning
- de woning wordt verkocht met het Koopzeker Kwaliteitskeurmerk
- transport via Govers Spil notarissen
- gunstig gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis en uitvalswegen
- oplevering per direct, indicatie 2 maanden

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Soort woning Appartement
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 195 m3
Aantal kamers 3
Bouwjaar 1971

Neem contact op over deze woning

Makelaar

Ruseler makelaars
Kanaalweg 20 -22
2903 LS, Capelle Aan Den IJssel

Toon telefoonnummer