Wildbaan 51

Rotterdam, Vreewijk

3 kamers | 67 m2 | Tussenwoning

€ 175.000,- k.k.
Maandlasten: € 598,16 per maand
Maandlasten berekenen

Woningomschrijving

| VREEWIJK | TUIN | ca. 67 m² |

Keurige en zeer gunstig geprijsde 3-kamer-woning met royale achtertuin, gelegen in een rustig straatje in de wijk Vreewijk nabij het Maasstad ziekenhuis, winkelgebied "Zuidplein", Sportpaleis Ahoy en diverse uitvalswegen. 

INDELING
Begane grond
Entree, hal, verdiepingstrap, meterkast, toilet met fonteintje.

De ruimtelijke woonkamer is aan de voorzijde gelegen. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van keukenblok in lichte kleurstelling. De tuin is goed van formaat en beschikt over een achterom.

Eerste verdieping
Overloop. De woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan de eerste aan de achterzijde is gelegen en de tweede aan de voorzijde. Verder vindt u op deze verdieping de geen badkamer met douche, toilet, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine.  


BIJZONDERHEDEN: 
- eigen grond;
- bouwjaar circa 1941; 
- verwarming en warm water middels CV (Remeha, jaartal onbekend);
- ruime tuin;
- de woning is geheel voorzien van houten kozijnen en dubbelglas;
- de genoemde prijs is expliciet een minimale koopsom;
- projectnotaris van toepassing;
- oplevering in overleg, kan spoedig.


KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst zullen de volgende extra artikelen worden opgenomen:
- zelfbewoningsplicht/verhuurverbod/verkoopverbod (gedurende twee jaar);
- niet-zelfbewoningsclausule/verkoper geen bewoner geweest;
- ouderdomsclausule;
- mogelijk asbest in de woning;
- geen garantie op (inbouw)apparatuur;
- KoopZeker-label van toepassing.


KOOPZEKER
KoopZeker is het unieke kwaliteitskeurmerk van woningcorporatie Havensteder. Met KoopZeker weet u vanaf het begin waar u aan toe bent en wat u krijgt. U bent verzekerd van een woning die technisch helemaal gecheckt is. Daarnaast heeft u na aankoop zes maanden oplevergarantie voor kleine gebreken. Vraag naar de makelaar voor de informatieflyer.


DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Soort woning Tussenwoning
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 225 m3
Aantal kamers 3
Bouwjaar 1941

Neem contact op over deze woning

Makelaar

Ooms Rotterdam Havensteder
Maaskade 113
3071 NJ, Rotterdam

Toon telefoonnummer