KoopZeker Kies

KoopZeker Kies is een opleverpakket boven op het KoopZeker kwaliteitskeurmerk van Havensteder. Dit biedt meerdere voordelen: u krijgt de zekerheid en garantie van een goede koop én u kunt kiezen voor een basis of luxe uitvoering van uw keuken en/of badkamer en toilet. U kunt al deze extra’s meefinancieren in de hypotheek.

Hoe werkt KoopZeker Kies?

  1. U wilt een woning kopen het KoopZeker kwaliteitskeurmerk? Vraag dan naar de mogelijkheden van KoopZeker Kies.
  2. Heeft u interesse in KoopZeker Kies? Via de makelaar ontvangt u, geheel vrijblijvend, een voorstel op maat voor uw keuken en uw badkamer en toilet. Dit voorstel bestaat uit een basisvariant en een luxe variant.
  3. Wilt u wel gebruikmaken van het voorstel? Maak dan uw keuze voor de basis of luxe variant. Geef ook aan of u alleen een keuken wilt, alleen een badkamer en toilet, of beide producten.
  4. Op basis van uw keuzes berekenen wij de kosten. Deze nemen we mee in de koopsom.
  5. Binnen de gekozen variant heeft u meerdere opties. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen.
  6. Heeft u andere of aanvullende wensen en wilt u het ontwerp daarop aanpassen? Dat kan. U betaalt de meerkosten dan direct aan de leverancier. U kunt deze kosten dus niet meenemen in de koopsom.
  7. Is het ontwerp akkoord en de koop rond? Dan laten we de keuken en/of de badkamer en het toilet plaatsen. Dit gebeurt nog vóór de oplevering van uw woning, zodat u de verbouwing kunt meefinancieren in uw hypotheek.